Evde Yapılabilen En Basit ve En Etkili 7 Tane Cilt Beyazlatan Maske

Resim
Yoğurt maskesi (Evde yapılacak en basit maske !!!) Faydalarını say say bitiremeyeceğimiz gerçek bir yoğurt, içindeki laktik asit sayesinde cilt renginizi açma konusunda da size destek verebilir. Elbette burada sözünü ettiğimiz yoğurt, ev yapımı dediğimiz ve olabildiğince doğal sütten hazırladığımız yoğurtlar. Eğer düzenli olarak her gün bu maskeyi yüzünüze ya da renginin açılmasını istediğiniz diğer bölgelere uygular ve yoğurdun iyice kurumasını bekledikten sonra ılık suyla yıkarsanız yaklaşık 1 ay kadar sonra cildinizin eskisinden daha beyaz ve parlak olduğunu görebilirsiniz. Özellikle güneş nedeniyle kararan ciltte çok etkili olan yoğurt maskesi, cildi beyazlatmakla da kalmaz, içindeki polimerler sayesinde cildi besler ve daha sağlıklı bir hale getirir. Yoğurt-limon suyu-yulaf unu karışımı  pinterest Yoğurdun tek başına yeterli olmayacağını düşünüyorsanız 2 yemek kaşığı kadar yoğurdun içinde çeyrek limonun suyunu sıkın. Bu karışıma 1 tatlı kaşığı kadar da yulaf unu ekleyin. Tüm malze

ELON MUSK HAYATI (KISA HALİYLE-ÖZET)


            ELON MUSK HAYATI (KISA HALİYLE-ÖZET)

Elon Musk,1971 yılında Güney Afrika’nın başkenti olan Pretoria’da dünyaya gelmiştir.Elon Musk’ın çocukluk yıllarından beri ilgi duyduğu bilgisayar ve kodlama alanına daha henüz 12 yaşında iken geliştirdiği Blastar adlı video oyunu ile kendisini göstermiş oldu.

 

Bu video oyununu 500 dolara satan Elon Musk ilk yazılımdan parasını bu şekilde kazanmış oldu.Bryanston Lisesi’nde sekizinci ve dokuzuncu sınıfları tamamladıktan sonra diğer bir lise olan Pretoria Boys Lisesi’ne geçip oradan mezun oldu.Daha sonra 1988 yılında 17 yaşında iken Güney Afrika Ordusu adına askerlik yapmaya gitti.Askerlik dönemlerindeki ortamından çok hoşnut olmayan Elon Musk’ın hayalinde daha çok kendi işini yapmak ve daha gelişmiş bir ülkeye giderek kendini göstermek yatıyordu.ABD’ye taşınmak istediğini ise ‘’Orası muhteşem şeylerin olduğu yer.’’diyerek tanımlıyordu.

1992 yılında,Kingston Ontario’daki  Queen’s Üniversitesi’nde iki yılı geçirdikten sonra,Pensilvanya Üniversitesinde işletme ve fizik okumak için Kanada’dan ayrıldı.Bu üniversitede ekonomi alanını seçip lisans diploması aldı.Ayrıca bu üniversiteden yandal olarak fizik diploması da aldı.Daha sonraları ise Uygulamalı Fizik ve Malzeme Bilimi alanında doktora yapmak için Kaliforniya’nın Silikon Vadisi bölgesine taşındı.Ancak burada ne yazık ki doktorayı tamamlayamadı.Ancak bunu dert etmeyen Elon Musk hayalinde insanlığın değiştirmesi ve geliştirmesi gereken üç şeyin olduğuna inanıyordu.Bunlar;internet,yenilenebilir enerji  ve uzaydı.


 

 

Kişisel serveti  45.2 milyar doları geçmektedir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Akreditif Nedir? Akreditif Mektubu Nedir? Şemalı Anlatım ve Örnekleri

GELİŞMİŞLİK NEDİR ? GELİŞMİŞLİK TÜRLERİ NELERDİR?

ETKİLİ İLETİŞİM NEDİR ? İLETİŞİM TÜRLERİ? İLETİŞİM İÇİN YAPILMASI GEREKENLER...